Sådan laver du monokromatisk makeup

Monokromatisk makeup er en kæmpe trend for nylig og er dukket op i underholdningskredsene.Lad os tale om monokrom-chic makeup.

Monokromatisk makeup er relativt let makeup, men det er ikke en let makeup til første kærlighed.Den overordnede makeup ser let beruset og naturlig ud, så den behøver ikke for mange stærke farver for at komme frem i ansigtet, helst ferskenfarvet eller lys rosa, frisk og elegant er fint.

Til øjenskygge kan du vælge at bruge ferskenfarvet øjenskygge på et stort område for at feje hele øjenområdet, og derefter lægge en mørkere ferskenfarve på de dobbelte øjenlåg.Du kan vælge en brun eyeliner til din eyeliner og tegne en meget tynd indre eyeliner.Først med øjenvippekrøller, øjenvippeprimer og derefter færdiggjort, ingen grund til at bruge mascara.

Blush er en vigtigere del af hele makeuppen.Du kan påføre blush på et stort område for at skabe en lidt beruset følelse, som får folk til at føle sig meget generte.Blush kan direkte udskiftes med øjenskygge, som er mere naturlig og smuk. Du kan også stryge lidt blush på næsetippen, hvilket vil få hele makeuppen til at se yngre ud og skabe en blød tåget følelse, som vil se bedre ud.

Til læberne er det bedst at vælge den blanke plet med fugtgivende tekstur, som vil se mere pigeagtig ud og ligne en fersken, frisk og sød. Øjenbrynene skal svækkes og ikke for meget for at stjæle rampelyset, så du har brug for en lighter øjenbrynsblyant til at tegne øjenbrynene.Generelt er det godt nok at tegne et naturligt øjenbryn. Fokus på makeup er naturligt, nogle trin kan udelades.

Vær ikke defineret og begrænset, prøv at dekorere dit liv med levende farver og skinnende om sommeren, smukke kvinder lever jer selv.


Indlægstid: 19. august 2021