Maske make up ser tips

Nu om dage er epidemien igen blevet alvorlig.Det er nødvendigt at bære masker, når du går ud.Men bare fordi du skal bære en maske, betyder det ikke, at du skal lade det forhindre dig i at gå helt ud på et makeup-look, der er helt fantastisk.

Her er nogle tip til maske makeup look, som vil hjælpe dig med at skille dig ud.

(1) Gennemborende øjne

Øjnene bliver den vigtigste del af makeup-looket. Du kan bruge forskellige farver øjenskygge og skifte de taupe øjenprodukter ud med livagtige farver, såsom fuchsia, mandarin eller limegrøn, for at få en mere geléagtig effekt.

cscs

(2) Sofistikeret frisure

Det er meget vigtigt at have en sart frisure, for under maskens cover er ansigtstræk sjældent blotlagt.Frisuren kan ikke kun ændre ansigtet, men også en vigtig del af at skabe en smuk atmosfære.

ccdsc

(3) Behold eyelinen

Når du tegner eyelineren, skal du afslutte den på det rigtige sted for at få øjnene til at se større ud.Hvis du ikke planlægger at påføre eyeliner på din nederste vippekant, skal du ikke forlænge eyelineren ud over den ydre øjenkrog.Afslut eyeliner-vingen på en sådan måde, at den er i samme vinkel som den imaginære lige linje fra vandlinjen til enden af ​​brynet.
csdcscsz


Post tid: Mar-16-2022